Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Παραίτηση Μηλιωρίδη στον ΠΑΟΚ!!

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε ο Σπύρος Μηλιωρίδης.

Παραίτηση Μηλιωρίδη στον ΠΑΟΚ
Αποδεκτή έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ την παραίτηση του Σπύρου Μηλιωρίδη, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με το κομμάτι επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς του "Δικέφαλου του Βορρά".

Το πρώην μέλος του ΔΣ των "ασπρόμαυρων" επικαλείται προσωπικούς λόγους για την απόφασή του, ωστόσο ο κύριος λόγος της αποχώρησής του, φαίνεται πως είναι ότι είχε περιοριστεί αισθητά ο ρόλος του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αποδέχεται την παραίτηση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της κ. Σπυρίδωνα Μηλιωρίδη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Η επιστολή του κ. Μηλιωρίδη:

«Μετά από σχεδόν 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να υποβάλλω την παραίτησή μου. Ποτέ δεν θα πάψω να υπηρετώ την ιδέα που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε έκανα επί σειρά ετών πριν κληθώ να προσφέρω από διάφορα διοικητικά πόστα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Ιβάν Σαββίδη, Θόδωρο Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν αναθέτοντάς μου διάφορους ρόλους στη διοίκηση της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

Επιστρέφω στις τάξεις της μεγαλύτερης στρατιάς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ (απ’ όπου και προέρχομαι) αισθανόμενος τεράστια υπερηφάνεια για το γεγονός ότι μου δόθηκε η ευκαιρία στα προηγούμενα χρόνια να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου και να ζήσω στιγμές μεγαλείου που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μου.

Με τιμή,

Μηλιωρίδης Σπυρίδων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: