Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Τόρες: «Μας κόστισε το γρήγορο γκολ»

Το τέρμα της Βραζιλίας που σημείωσε ο Φρεντ στο δεύτερο λεπτό του τελικού του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ήταν ο λόγος της… κατάρρευσης της εθνικής Ισπανίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες.

Τόρες: «Μας κόστισε το γρήγορο γκολ»
Αποδιοργανώθηκε η εθνική Ισπανίας από το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Βραζιλία στον τελικό του Confederations Cup, όπως δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA

«Καθοριστικός ήταν ο παράγοντας που δεχθήκαμε γκολ στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκείνη τη στιγμή έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι. Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στην συγκεκριμένη κατάσταση και χάσαμε την συγκέντρωσή μας.

Δεν ξέρω αν έπρεπε να επιτεθούμε ή να μείνουμε πίσω. Αποδιοργανωθήκαμε και δεχθήκαμε ακόμη ένα γκολ πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου που δυσκόλεψε περισσότερα τα πράγματα για εμάς.

Ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά ξεκινήσαμε πάλι άσχημα και ήρθε το τρίτο γκολ. Τα πράγματα χειροτέρεψαν, ενώ χάσαμε ένα πέναλτι και μείναμε με έναν παίκτη λιγότερο. Ήταν από τις μέρες που τίποτα δεν πήγαινε καλά από την αρχή ενός αγώνα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: