Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Λάσμε και με… βούλα!!

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Στεφάν Λάσμε, όπως ανακοινώθηκε από την πράσινη ΚΑΕ.

Λάσμε και με… βούλα
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση επισημοποιήθηκε ότι ο Στεφάν Λάσμε θα παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Αν και η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του φάνηκε να «στραβώνει», ο Γκαμπονέζος σέντερ τελικά συμφώνησε για νέο διετές συμβόλαιο και το deal ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Ο 31χρονος άσος φαινόταν πως απομακρύνεται από την ομάδα μετά τις απαιτήσεις που πρόβαλε ο μάνατζέρ του τις προηγούμενες ημέρες. Όπως αποδείχτηκε, ωστόσο, δεν είχε στα χέρια του κάποια πολύ καλύτερη πρόταση από αυτή του Παναθηναϊκού, μιας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την απόκτησή του. Ο Λάσμε αναγνωρίζοντας την πολύ καλή πρόταση του «τριφυλλιού» (κάτι λιγότερο από 1 εκατ. δολάρια το χρόνο), αλλά και το γεγονός ότι μαζί του εκτόξευσε την καριέρα του και το κασέ του, όπως και ότι του αρέσει οικογενειακώς η ζωή στην Ελλάδα, είπε το μεγάλο «ναι».

Ο Λάσμε είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ από τους «πράσινους» και αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας. Φέτος είχε 10 πόντους (76,7% βολές, 57,1% δίποντα), 6,1 ριμπάουντ και 1,9 τάπες σε 23,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Α1 είχε 9,8 πόντους (69,7% βολές, 62,6% δίποντα), 5,4 ριμπάουντ και 1,2 τάπες σε 20,1 λεπτά ανά αγώνα.

Δύο ανακοινώσεις και δύο ερωτηματικά

Με την παραμονή των Κάρι, Λάσμε και Γκιστ, με τις προσθήκες των Παππά και Γιάνκοβιτς, αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Δημήτρη Διαμαντίδη που αναμένεται να ανακοινωθεί όπως και η επιστροφή του Αντώνη Φώτση (αμφότεροι αναμένεται να κλείσουν την καριέρα τους στην ομάδα), ο Παναθηναϊκός έχει σχηματίσει σε μεγάλο βαθμό από τις αρχές Ιουλίου το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Εκκρεμούν πλέον οι υποθέσεις των Ματσιούλις και Σχορτσανίτη, που είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν και με ποιους οικονομικούς όρους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: