Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Καρφιά» Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό!!

Επίθεση στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο εξαπολύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που αφήνει αιχμές για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και χαρακτηρίζει υπερεκτιμημένο τον Σπανούλη.

«Καρφιά» Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό
Νέα διάσταση στην κόντρα με τον Ολυμπιακό δίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Σε συνέντευξή του στη Live Sport καλεί τους ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ να του ζητήσουν συγγνώμη και αφήνει αιχμές για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ χαρακτηρίζει υπερεκτιμημένο τον Βασίλη Σπανούλη και κακό χαρακτήρα τον Κώστα Παπανικολάου. Τέλος, εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία.


«Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο πως μετέφεραν τη μεταξύ τους κόντρα σε προσωπικό επίπεδο και τους κάλεσε να ζητήσουν συγγνώμη.

«Από την αρχή της χρονιάς έκανα πολλές προσπάθειες. Όποτε ζητήθηκε η γνώμη μου για τους κ. Αγγελόπουλους έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Από τη στιγμή όμως που μετά τον τελικό του Κυπέλλου βγήκαν να με συκοφαντήσουν, δεν έχω καμία δουλειά όχι μόνο στο ίδιο τραπέζι να καθίσω μαζί τους, αλλά και να τους ξαναμιλήσω. Μια δημόσια συγγνώμη εκ μέρους τους μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Μέχρι τότε δεν έχω καμία δουλειά να καθίσω σε κανένα τραπέζι με κανέναν Αγγελόπουλο. Το πήγαν σε προσωπικό επίπεδο. Εμένα η διάθεσή μου ήταν να μείνει η αντιπαλότητα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Όπως τους είπα, θα χορέψουν. Νομίζω πως ήδη έχουν αρχίσει το χορό», τόνισε.

Αιχμές για την Ευρωλίγκα του Ολυμπιακού

Ο Παύλος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησαν αιχμές για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό.

«Αν έχει γίνει σε αθλητικά πλαίσια, πολλά συγχαρητήρια, 100 φορές», τόνισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Ό,τι είπε ο πατέρας μου με καλύπτει. Αν έγινε σε αθλητικά πλαίσια, συγχαρητήρια», πρόσθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε. «Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό και ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει επίσημη θέση. Δεν ξέρω».

Όσο για το πώς ένιωσε όταν κατακτούσε τον τίτλο στο Λονδίνο, είπε: «Ως Έλληνας ήμουν περήφανος, ως Παναθηναϊκός πολύ στενοχωρημένος. Η χαρά για την Ελλάδα, όμως, υπερίσχυσε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας».

«Δεν έχω πει πως έχω εφεύρει την αλητεία…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε πως έχει πει την περίφημη ατάκα «έχω εφεύρει την αλητεία» μετά την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. «Μα δεν το έχω πει… Είχα πει κάποια πράγματα, σε καμία περίπτωση όμως έτσι όπως έχουν γραφτεί. Και δεν ήταν πράγματα που είπα απευθείας στους διαιτητές. Ήμουν με ανθρώπους του Παναθηναϊκού κι έλεγα ‘αυτό που έγινε σήμερα ήταν αλητεία’. Τώρα αυτό πώς μεταφράστηκε ότι εγώ είπα πως έχω εφεύρει την αλητεία, δεν μπορώ να το καταλάβω».

«Υπερεκτιμημένος ο Σπανούλης, δεν θα ήθελα Παπανικολάου»

«Κάρφωσε» τους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ειδικά Έλληνες. Τον Σλούκα, τον Μάντζαρη, τον Κατσίβελη… Τον Παπανικολάου σε καμιά περίπτωση δεν θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός θέλει και καλούς χαρακτήρες. Ο Παπανικολάου είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, αλλά για τον χαρακτήρα του έχουν ακουστεί πολλά. Είναι προκλητικός στο γήπεδο», ανέφερε.

«Ο Σπανούλης είναι για μένα ο πιο υπερεκτιμημένος αθλητής στην Ευρώπη. Δεν το λέω από στενοχώρια επειδή έφυγε από τον Παναθηναϊκό. Ήταν στο χέρι μας να τον κρατήσουμε, αλλά ήταν απόφαση του κ. Ομπράντοβιτς και του βγάζω το καπέλο. Πολύ καλά έκανε. Είναι αστείο να συγκρίνουμε τον Διαμαντίδη με τον Σπανούλη. Μιλάμε για τον κορυφαίο αθλητή που έχει βγει εδώ και χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και έναν καλό επιθετικό παίκτη», πρόσθεσε.

Όσο για τον Χάινς και το αν τον «χτύπησε» ο Παναθηναϊκός, είπε: «Ο κόουτς είπε ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα. Βεβαίως τον εκτιμάμε πάρα πολύ, αλλά δεν θεωρεί ο κόουτς ότι ταιριάζει στο μοντέλο του Παναθηναϊκού».

Για την πιθανότητα απόκτησης του Ίαν Βουγιούκα ανέφερε: «Ο κόουτς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Αν μείνει ελεύθερος, βεβαίως θα μας απασχολήσει, όπως κάθε πρωτοκλασάτος Έλληνας».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάικ Μπατίστ, τόνισε: «Ευχής έργον θα ήταν να επέστρεφε ο Μάικ και να έκλεινε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Αυτή την απόφαση θα την πάρει ο κόουτς».

Παράπονα για τη διαιτησία

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τέλος, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Παράπονα πάντα υπάρχουν. Στο μπάσκετ κάθε φάση μπορεί να τη δει κάποιος με πράσινα γυαλιά, με κόκκινα γυαλιά, χωρίς γυαλιά και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν τυγχάνει το σεβασμού που πρέπει από τη διαιτησία και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: