Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Εταιρεία κολοσσός στην φανέλα του ΠΑΟΚ


Μπορεί το ενδιαφέρον των οπαδών του ΠΑΟΚ να εστιάζεται στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας όπως παράλληλα «τρέχουν» και άλλα πολύ σημαντικά θέματα και ένα απ? αυτά χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Μ» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε θέση μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει την συμφωνία με μια εταιρεία-κολοσσό ρωσικών συμφερόντων η οποία θα είναι ο κύριος χορηγός της ΠΑΕ στην φανέλα. Το συγκεκριμένο deal ο Σαββίδης το επεξεργάζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες και εύλογα δε διέρρευσε το παραμικρό αφού ήταν επιθυμία και της συγκεκριμένης εταιρείας να μην δημοσιοποιηθεί το θέμα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία επέλεξε τον ΠΑΟΚ για να διαφημιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αφενός διότι μεγαλομέτοχος του συλλόγου είναι ο Σαββίδης και αφετέρου διότι θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η προοπτική να συμμετάσχει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν ένα επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο Σαββίδης για να κλείσει την συμφωνία που θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου ένα ποσό που καμιά άλλη εταιρεία δεν έχει διαθέσει για χορηγία φανέλας.

Με την ολοκλήρωση του deal θα υπάρξει και η ανάλογη συνέντευξη Τύπου από την ΠΑΕ αφού θα πρόκειται για μια εμπορική συμφωνία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομέμα

Η προθεσμία της ΟΥΕΦΑ

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε ότι σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η ΟΥΕΦΑ στους συλλόγους που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να δηλώσουν τους επίσημους χορηγούς τους. Υπάρχει όμως και ένα παραθυράκι αφού μπορεί δυο μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα, κάθε σύλλογος να κάνει αλλαγή. Έτσι ο ΠΑΟΚ δεν πιέζεται χρονικά και μπορεί μέχρι τις 27 Ιουλίου να δηλώσει τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Φέρνει και… μεταγραφή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Μ» ο Σαββίδης έχει καταφέρει στην συγκεκριμένη συμφωνία να πάρει την δέσμευση της εταιρείας-κολοσσού για την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής με το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη να καλύπτεται από τον χορηγό. Άλλωστε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν συνάψει τέτοιες συμφωνίες και ο Σαββίδης ήθελε να ακολουθήσει αυτή την περπατημένη για να έχει περισσότερα οφέλη αυτό το deal.

Ενήμερος ο Στέφενς

Ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν το όνομα της εταιρείας που θα μπει χορηγός στην φανέλα της ΠΑΕ και ένας από αυτούς είναι και ο Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός που έχει πάρει το πράσινο φως από τον Σαββίδη για την μεταγραφή-υπέρβαση συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί για να αποδεχθούν την πρόταση που τους έχει κατατεθεί.

Την ίδια στιγμή στην Γερμανία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Στέφενς και τα όσα είπε στην Bild. Τα παράπονά του για τον τρόπο που έφυγε από την Σάλκε είναι θέμα συζήτησης με τον πρόεδρο μάλιστα του γερμανικού συλλόγου να παραδέχεται πως όλα έγιναν σχετικά γρήγορα και πως πάντα στην Σάλκε θα υπάρχει μια θέση για τον Στέφενς σε περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει κάποια στιγμή στον σύλλογο.

Άλλωστε ο ίδιος ο Στέφενς το είχε αποκαλύψει τονίζοντας ότι έχει ανοικτή πρόταση από τον γερμανικό σύλλογο για μια θέση στην διοίκηση αλλά στην παρούσα φάση αισθάνεται ακόμη «ζωντανός» γι? αυτό και αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚmetrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: