Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Έκτακτη σύσκεψη για τα ελαστικά!!

Προβληματισμός στη FIA και τις ομάδες της Formula 1 μετά τα απανωτά κλαταρίσματα στο Grand Prix του Σίλβερστοουν.

Έκτακτη σύσκεψη για τα ελαστικά
Μια μόνιμη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες με τα ελαστικά στη Formula 1 αναζητεί η FIA. Για το λόγο αυτό, στη σύσκεψη κορυφής που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα στο περιθώριο του αγώνα της Γερμανίας κλήθηκε η Pirelli. Πολλές ομάδες εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό τους μετά τα τέσσερα κλαταρίσματα στο Σίλβερστοουν.

Αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής έγινε συνάντηση του αφεντικού της FIA, Ζαν Τοντ, με τον γενικό διευθυντή της Pirelli Πολ Έμπερι αλλά και στελέχη της Formula 1. Στην αποκλειστική προμηθεύτρια ελαστικών του πρωταθλήματος ασκήθηκαν πιέσεις για να δώσει απαντήσεις και να βρει εγκαίρως λύσεις στα προβλήματα.

«Οι άνθρωποι της Pirelli θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα των τελευταίων ημερών και περιμένουμε τις προτάσεις τους στη συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη με όλες τις ομάδες. Είναι προτεραιότητά μας να βρεθεί λύση. Από τη στιγμή που υπάρχουν ζητήματα με την ασφάλεια πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να αντιδράσουμε άμεσα», δήλωσε ο Ζαν Τοντ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: