Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πρόβα ευκαιριών για την εθνική

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της, η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Αυστρία (21:30) σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση του "Ερστ Χάπελ" της Βιέννης, καθώς θα τσεκάρει την ετοιμότητα των διεθνών, καθώς επίσης και το κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν οι νέες του επιλογές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ένα ακόμα κίνητρο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς θέλει να παραμείνει αήττητος στον πάγκο της Εθνικής. Ο Σάντος δεν έχει γνωρίσει την ήττα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετρώντας τρεις νίκες (η μια σε φιλικό με την Σερβία) και δυο ισοπαλίες.

Η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο του "Ερστ Χάπελ". Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, με τους Α. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Τοροσίδης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Τζαβέλλας το αριστερό. Οι Κατσουράνης και Καραγκούνης θα είναι οι δυο ανασταλτικοί μέσοι, με τους Χριστοδουλόπουλο, Κονέ και Σαλπιγγίδη να ξεκινούν, πίσω από τον Σαμαρά ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος της Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: