Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

"Επίθεση" Ζαγοράκη σε Αδαμίδη

Με οργισμένο ύφος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης επικοινώνησε με τον ομόλογό του της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, με αφορμή την κίνηση του προέδρου της "Ένωσης" να προβεί σε καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα για τα επεισόδια του Σαββάτου στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να στείλει έγγραφη καταγγελία στον Αθλητικό Εισαγγελέα (κ. Κώστα Σισμιτζόγλου), κατηγορώντας την ''ασπρόμαυρη'' ΠΑΕ για τρομοκρατικό κλίμα σε βάρος της ΑΕΚ το περασμένο Σαββάτο, εξόργισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη με αποτέλεσμα, να πάρει την πρωτοβουλία και να επικοινωνήσει ο ίδιος τηλεφωνικά μαζί του.

Ο πρόεδρος του "δικεφάλου" του Βορρά τόνισε στον αντίστοιχο του της ''κιτρινόμαυρης'' ΠΑΕ ότι από πλευράς του, έκανε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην αναμέτρηση, επιμένοντας πως δεν θεώρησε σωστή την κίνηση του Δέλλα να πετάξει πίσω το μπουκάλι στους οπαδούς.

Επίσης επέμεινε πως καλό να μην δημιουργούνται ''σκάνδαλα'' στο πρωτάθλημα με δηλώσεις και κινήσεις διαπιστώνοντας έτσι, πως η ''κίτρινη'' ΠΑΕ διάλεξε την λάθος κατεύθυνση. Τέλος ο Θ. Ζαγοράκης τόνισε πως περιμένει από τον Σταύρο Αδαμίδη να επανορθώσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: