Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Γιάκομπ: "Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο"

Ο Βικτοράς Γιάκομπ μίλησε την Τετάρτη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στην προσεχή αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του με τον ΠΑΟ, λέγοντας: "Ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποια η δυναμική του. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε αυτό είναι το σκεπτικό μας".

Ο Ρουμάνος επιθετικός μίλησε και για την τελευταία νίκη της ομάδας του επί του Αρη, προχθές Δευτέρα στα Καυτανζόγλειο στάδιο. "Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο. Πρώτον για το ηθικό μας και δεύτερον επειδή ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Πάντως, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είναι πασιφανές τη φετινή σεζόν πως δύο νίκες μπορούν να σε στείλουν στα υψηλά πατώματα και δύο άσχημα αποτελέσματα στην επικίνδυνη ζώνη".

Σε ερώτηση για την επιθετική του αφλογιστία, απάντησε: "Δεν με αγχώνει ότι ακόμα δεν έχω σκοράρει. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω σε σημαντικότερα παιχνίδια". Τέλος, ο ξένος επιθετικός σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας του και τους δικούς του, είπε: "Κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανιζόμαστε σοβαροί. Κατά την προσωπική μου γνώμη δεν πρέπει να προσδιορίσουμε τους στόχους μας, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη".

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ποδοσφαιριστής Καρίμ Σολτάνι, θα εκπροσωπήσει, την Πέμπτη, στις 20:00, την ΠΑΕ Ηρακλής, στην ετήσια εκδήλωση του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: