Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Αγωνία για Μπουσαΐντι

Στον Ανίς Μπουσαΐντι είναι στραμμένη η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Ο Τυνήσιος μπακ θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του απέναντι στην Μποτσουάνα και ο Μάκης Χάβος δε θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρξει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τον έμπειρο μπακ. Ήδη, ο Έλληνας τεχνικός μετράει αρκετές απουσίες ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δε θέλει ένας ακόμα παίκτης του να μπει στο ιατρικό δελτίο.

Ο Μπουσαΐντι αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο θα προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, πριν αναχωρήσει με την αποστολή του «Δικέφαλου» του Βορρά για την Αθήνα.

Ο Χάβος θα περιμένει και τις επόμενες ημέρες τις επιστροφές των διεθνών παικτών της ομάδας, προκειμένου να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή του 4-2-3-1 το οποίο χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό.

Ο Χάβος θα έχει τον Βλάνταν Ίβιτς στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό, όχι όμως και τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί και το ιατρικό επιτελείο του "δικέφαλου" του Βορρά τονίζει πως δύσκολα ο παίκτης θα καταφέρει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της ενδέκατης αγωνιστικής. Τέλος, κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα τεθεί ο Πάμπλο Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: