Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Φερέιρα: «Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρόσληψης του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του τη συμφωνία και δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του.

«Χθες είχα μια συνάντηση με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου και τον αθλητικό διευθυντή Κάρλος Φρέιτας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ισπανία. Μου έκαναν επίσημη πρόταση, μιλήσαμε για τους όρους του συμβολαίου, το τεχνικό τιμ, την ομάδα και τους στόχους της. Έχουμε να πούμε κάποια πράγματα ακόμη μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες. Η συμφωνία θα επισημοποιηθεί είτε εδώ (στην Πορτογαλία) ή στην Ελλάδα, εξαρτάται από το τι θα ζητήσει ο πρόεδρος. Ο λόγος ανήκει σε εκείνον», δήλωσε ο 64χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Έχουμε συμφωνήσει για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου και θα με ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχα στη Μάλαγα, ο Ζοσέ Γκόμες, ο Νούνο και ο Ρουί Σίλβα».

Για τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη είπε: «Στόχος είναι να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Δέχτηκα την πρόταση γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, διαφορετικά δεν θα το έκανα. Το επόμενο παιχνίδι για το Champions League είναι απέναντι στην Μπαρτσελόνα την Τετάρτη. Η ομάδα έχει δύο βαθμούς μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και ουσιαστικά είναι εκτός Champions League. Η πρόκριση στο Europa League είναι δύσκολη επίσης, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό… Στο πρωτάθλημα η ομάδα έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να βρεθεί στο -3 αν ο Ολυμπιακός κερδίσει στο παιχνίδι που διακόπηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: