Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Τσέλσι θέλει τον Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα

Για τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, Νταβίντ Λουίζ ενδιαφέρεται η Τσέλσι. Η λονδρέζικη ομάδα έχει πολλές απουσίες πρωτοκλασάτων παικτών, όπως του Τζον Τέρι και του Αλεξ. Ο αρχηγός του συλλόγου, όπως έκανε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και έτσι θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της Τσέλσι για αρκετό καιρό, ενώ από τη μεριά του ο Βραζιλιάνος άσος χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του και έτσι ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον 28χρονο οπισθοφύλακα για οκτώ εβδομάδες.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του λονδρέζικου συλλόγου έχουν βάλει στο "μάτι" τον 23χρονο αμυντικό, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τους απόντες. Οι "μπλε" είχαν εκφράσει πάλι ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η πορτογαλική ομάδα δεν τον παραχωρούσε με λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό άκρως απαγορευτικό.

Πάντως, φαίνεται ότι τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς εκτιμάται πως με ένα ποσό κοντά στα 29,3 εκατομμύρια ευρώ η Μπενφίκα θα δεχθεί να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: