Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Στα άκρα με Γκοβού

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μετά το νέο ξενύχτι του Σίντνεϊ Γκοβού. Οι «πράσινοι» θα καταγγείλουν το συμβόλαιο του Γάλλου στη FΙFΑ.
Το ποτήρι ξεχείλισε με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, και το «τριφύλλι», όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, τον κάλεσε σε απολογία και ετοιμάζεται πλέον να τον καταγγείλει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Από το «πράσινο» στρατόπεδο δεν αντέχουν άλλο τα τερτίπια του Γκοβού, καθώς ο Γάλλος δείχνει πως δεν καταλαβαίνει ούτε από συστάσεις ούτε τίποτα. Πλέον, τα μανίκια σηκώνει το νομικό τμήμα του Παναθηναϊκού και κοιτάζει όλες τις περιπτώσεις για να «σπάσει» το συμβόλαιό του που λήγει το 2013. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, η δικαστική οδός είναι πλέον μονόδρομος.
Οι μάνατζερ του Γκοβού ενημερώθηκαν για τα νέα τερτίπια του πελάτη τους και δεν το... πίστευαν, καθώς δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο εκπρόσωπός τους είχε ξενυχτήσει. Δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του, Τζον Μπικό, για να συναντηθεί με τον Γκοβού και τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: