Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη ...Ρόμα!

Η Μαρίκα Μπαλντίνι είναι 21 ετών, γεννημένη στις 28 Δεκεμβρίου του 1989 στη Ρώμη. Εργάζεται ως φωτομοντέλο, χορεύτρια και τηλεπαρουσιάστρια, ενώ το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός γκάμας και ..."να πάρει η Ρόμα το πρωτάθλημα και το Champions League"!
Έχει ύψος 1,70μ. και εκρηκτικές αναλογίες 92-62-92, χάρη στις οποίες το 2008, στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για τη "Μις Ευρώπη", κατέκτησε τον τίτλο της ..."Μις Αποπλάνηση"! Τα χόμπι της είναι ο χορός, η γυμναστική και το τραγούδι, ωστόσο με το δεύτερο μάλλον δεν πρόκειται να ασχοληθεί επαγγελματικά γιατί "οι φίλοι μου λένε πως είμαι φάλτσα".
Αυτή την περίοδο και ενώ έχει ήδη συμμετάσχει σε κάποιες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές ως ηθοποιός, σπουδάζει σε σχολή υποκριτικής, "ώστε να βελτιωθώ και να πάρω μαθήματα από ανθρώπους με εμπειρία στο θέατρο και τον κινηματογράφο". Οδηγεί ένα μπλε Smart Cabrio και παραδέχεται πως δεν είναι καλή οδηγός, αλλά και πως γλιτώνει τις κλήσεις "μόλις χαμογελώ στους τροχονόμους".
Έχει κάνει ήδη πολλές αισθησιακές φωτογραφήσεις, μία από τις οποίες έγινε για λογαριασμό της επίσημης μπουτίκ της Ρόμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το θέμα.
Έχει μανία με τα τατουάζ, καθώς ήδη οκτώ κοσμούν διάφορα σημεία του κορμίου της (σε λαιμό, χέρια, ώμους, μέση, πόδια, γλουτούς και ...ό,τι άλλο ανακαλύψετε). Οι στόχοι της είναι δύο. Ο πρώτος είναι "να παντρευτώ έναν άνθρωπο που θα με αγαπά, θα αποσπά την προσοχή μου με την προσωπικότητά και να κάνω μαζί του πολλά παιδιά"!Ο δεύτερος στόχος της είναι να γίνει η νέα Σμπρινα Φεριλι, καθώς η Ιταλίδα ντίβα του κινηματογράφου, η οποία έκανε δημόσιο στριπτίζ όταν η Ρόμα κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα το 2001, είναι το είδωλό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: