Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Νέα προσπάθεια για Σκόκο

Εντός της εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα επαφή της διοίκησης της ΑΕΚ με την πλευρά του Νάτσο Σκόκο για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που θέλουν τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ετοιμάζουν προτάσεις συνεργασίας προς την πλευρά του παίκτη.

Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, στους οποίους θα παρουσιάσει τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες των "κιτρινόμαυρων" θέλουν να έχουν τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα έως το τέλος Δεκεμβρίου, προκειμένου να μην μπουν σε μια διαδικασία, όπου οι εκπρόσωποι του παίκτη θα επικαλούνται και ενδιαφέρον από τους δυο "αιωνίους". Η διοίκηση της Ένωσης πιστεύει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σκόκο και πως το θέμα θα κλείσει θετικά για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα για τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται πως απομακρύνεται για την Ένωση και ήδη υπάρχουν σκέψεις για την εύρεση επιθετικού, που θα αναπληρώσει το κενό. Ο Μπλάνκο από την πλευρά του, εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την στάση της διοίκησης και αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας.

Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις υπογραφές των νέων συμβολαίων με τον Ράφικ Τζιμπούρ και πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Αλγερινός επιθετικός θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας για να ανανεώσει και τυπικά την συνεργασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: