Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Υπό καθεστώς αμφισβήτησης

Για πρώτη φορά κατά την θητεία του στον Αρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι αναγκασμένος να εργαστεί υπό καθεστώς αμφισβήτησης από μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Οι φίλαθλοι των "κίτρινων" εμφανίζονται απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και κυρίως από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Κούπερ γνωρίζει ότι έχει αλλάξει ελαφρώς το κλίμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τονίζει στο περιβάλλον του, πως έχει την απόλυτη ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Από την πλευρά της διοίκησης ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσης του Αργεντινού τεχνικού, όμως όλοι θα κρίνονται από εδώ και στο εξής. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής τόνισαν πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την απομάκρυνση του 55χρονου τεχνικού. Όπως τόνισαν θα περιμένουν στους επόμενους αγώνες της ομάδας, την άμεση βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο Κούπερ έχει επικεντρωθεί στη διόρθωση των λαθών που παρατήρησε στο ματς με τον Ηρακλή και στην άμεση βελτίωση της ομάδας του, γνωρίζοντας πως αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί από τους συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Σέρχιο Κόκε, με την πλευρά των "κίτρινων" να εμφανίζεται καθησυχαστική για τον Ισπανό επιθετικό. Πηγη novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: