Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τα... βρίσκουν και ψάχνουν!

Αισιοδοξία για την υπογραφή των διακανονισμών με νυν και πρώην παίκτες της ομάδας επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Αφού τα βρουν με τους ποδοσφαιριστές, οι «πράσινοι» καλούνται να βρουν και 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα... βρίσκουν και ψάχνουν
Στην πραγματικότητα πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα βήματα που χρειάζονται προκειμένου να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός ένα… χαρτί γεμάτο από τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, το οποίο θα κατατεθεί στην ΕΠΟ και θα βεβαιώνει πως οι οφειλές προς αυτούς έχουν διακανονιστεί.

Στην Παιανία βρέθηκε άνθρωπος του οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ με έγγραφα που περιείχαν καταγεγραμμένες τις οφειλές και υπάρχει αισιοδοξία πως οι παίκτες θα συμφωνήσουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Στη συνέχεια, η διοίκηση θα πρέπει να εξασφαλίσει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ ώστε να καλύψει αυτές τις υποχρεώσεις και κατόπιν να πέσουν και οι απαραίτητες υπογραφές.

Εκτός από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας και το έγγραφο πιστοποίησης των οφειλών, αντίστοιχες επαφές πραγματοποιούνται και με άλλους που πέρασαν παλιότερα από την ομάδα.

Σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις ενδεχομένως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, όπως αναφέρει και η εφημερίδα SportDay.

Το μόνο βέβαιο είναι πως στο «τριφύλλι», εξωαγωνιστικά τουλάχιστον, όλα κινούνται σε ρυθμούς αδειοδότησης, αφού εκτός από το «OK» της ΕΠΟ οι «πράσινοι» βρίσκονται ουσιαστικά στο μικροσκόπιο της UEFA προκειμένου να λάβουν μέχρι το τέλος Μαρτίου το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: