Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Μας έλειψε μόνο το γκολ»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία 0-0 που παραχώρησε η Νάπολι στην Ουντινέζε εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Μάρεκ Χάμσικ.

«Μας έλειψε μόνο το γκολ»
Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Η καλή του απόδοση, ωστόσο, δεν αρκούσε για να δώσει τη νίκη στη Νάπολι στο ματς με την Ουντινέζε, αφού η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι για ακόμα έναν αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ισοπαλία χωρίς γκολ άφησε μια απογοήτευση στον Σλοβάκο μέσο, κάτι που φάνηκε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Παίξαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, όπου πολλοί έχουν αφήσει βαθμούς. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι, από το οποίο μας έλειψε μόνο το γκολ. Αναλύοντας το ματς, πιστεύω πως η ομάδα μου άξιζε να πάρει τη νίκη. Είναι κρίμα, γιατί αφήσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς», είπε με σκυφτό το κεφάλι ο Χάμσικ.

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς στο οποίο η Νάπολι δεν σκοράρει. «Είναι αλήθεια πως δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ ούτε στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια, ούτε με την Ουντινέζε. Θέλαμε πολύ να πετύχουμε νίκες στα παιχνίδια αυτά, ώστε να μείνουμε κοντά στη Γιουβέντους. Αλλά αυτή την περίοδο δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Αν και η απόδοσή μας είναι αρκετά καλή, μένουμε μακριά από τις νίκες», είπε με παράπονο ο Σλοβάκος.

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι της Νάπολι, την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο τη «Γιούβε», ο Χάμσικ έδειξε να είναι αισιόδοξος. «Θέλαμε να είμαστε στους δύο βαθμούς από τους πρωτοπόρους, αλλά οι δύο ισοπαλίες που φέραμε μας… έστειλαν έξι βαθμούς μακριά. Το επόμενο ματς είναι καθοριστικό. Μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά στους τρεις βαθμούς και μετά να ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα τους πιάσουμε. Θεωρώ πως ο αγώνας με τη Γιουβέντους είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη Νάπολι. Μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το πρωτάθλημα με μια νίκη, την οποία μπορούμε και πρέπει να πάρουμε», τόνισε με πίστη ο Μάρεκ Χάμσικ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: