Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Για πάντα στη Σίτι»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Σέρχιο Αγουέρο, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Για πάντα στη Σίτι»
Είναι ένα από τα μεγάλα επιθετικά «όπλα» του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Με δικό του γκολ η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, ενώ και φέτος έχει προσφέρει σημαντικούς βαθμούς στους «Σίτιζενς». Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι, σίγουρα, ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου και αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα Ισπανικών εφημερίδων.

Ο ίδιος ο Αργεντινός, ωστόσο, διαψεύδει πως στο μυαλό του βρίσκεται μια ενδεχόμενη μετακόμιση στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της Μάντσεστερ Σίτι. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Σίτι. Εδώ αισθάνομαι σημαντικός, κάτι που είναι απαραίτητο για να έχω καλή απόδοση. Αν και βρίσκομαι στο σύλλογο μόλις ενάμισι χρόνο, νιώθω πως βρίσκομαι εδώ μια ζωή. Συνεπώς δεν υπάρχει στο μυαλό μου η πιθανότητα μεταγραφής μου, άσχετα με όσα βλέπουν το… φως της δημοσιότητας», ξεκαθάρισε ο «Κουν».

Στη συνέχεια ο Αγουέρο εξήγησε το… δεσμό του με τον κόσμο της ομάδας. «Νιώθω την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία. Ξέρω πως δεν πρόκειται να με ξεχάσουν ποτέ, αφού με δικό μου γκολ καταφέραμε να κερδίσουμε την ΚΠΡ και να κατακτήσουμε το περσινό πρωτάθλημα. Αλλά θέλω να ξέρουν πως κι εγώ τους αγαπώ και πως θα θυμάμαι πάντα αυτό το γκολ. Από εκείνο το απόγευμα, υπάρχει κάτι… μεταφυσικό που μας συνδέει και που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ. Γιατί πρόθεσή μου είναι να μείνω στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας μου», τόνισε ο Σέρχιο Αγουέρο, στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα προς τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: