Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σε Σαλπιγγίδη και Ολαϊτάν τα βραβεία!

Στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη του ΠΑΟΚ και στον Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας κατέληξαν τα βραβεία του καλύτερου γκολ και του πολυτιμότερου παίκτη της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Σε Σαλπιγγίδη και Ολαϊτάν τα βραβεία
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ και ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας, ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου γκολ, ενώ ο δεύτερος εκείνο του πολυτιμότερου παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο στράικερ του «δικέφαλου του Βορρά» χάρη στο πρώτο γκολ «ψαλιδάκι» που πέτυχε απέναντι στην Κέρκυρα έφτασε το 91,62% και έτσι το τέρμα του τερμάτισε πρώτο και καλύτερο στην σχετική ψηφοφορία. Στην δεύτερη θέση έμεινε εκείνο του Λεωνίδα Καμπάνταη με 4,27%, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Κάρλο Κόστλι με 4,11%.

Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη εκείνος που ξεχώρισε με την απόδοσή του στην 23η αγωνιστική ήταν ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας και έτσι στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP συγκέντρωσε ποσοστό 70,42%. Πίσω του τερμάτισε ο Ανδρέας Σάμαρης του Πανιωνίου με 18,25%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε με 11,33 ο Ιμπραήμ Σισοκό του Παναθηναϊκού.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: