Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πωλείται στις ΗΠΑ ο Μάρτινς!

Παίκτης της ομάδας του Σιάτλ ενδέχεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών ο Ομπαφέμι Μάρτινς, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία.

Πωλείται στις ΗΠΑ ο Μάρτινς
Το περασμένο φθινόπωρο έμεινε άνεργος μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Ρούμπιν Καζάν και το μέλλον του έμοιαζε αβέβαιο. Η Λεβάντε τον εμπιστεύτηκε και του πρόσφερε συμβόλαιο, ελπίζοντας πως θα επαναλάβει τις εμφανίσεις με τις οποίες έγινε γνωστός με τη φανέλα της Ίντερ. Ο Ομπαφέμι Μάρτινς άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά και με την απόδοσή του, τόσο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όσο και στην Ευρώπη, έδειξε πως παραμένει ένας αξιόλογος επιθετικός. Τόσο που το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Σιάτλ, η οποία φέρεται αποφασισμένη να τον αποκτήσει τις προσεχείς μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες Ισπανικών εφημερίδων, στη Βαλένθια έχει καταφτάσει αντιπροσωπεία των Αμερικανών προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση της Λεβάντε και να αποκτήσει τον Νιγηριανό επιθετικό.

Η «Marca» πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά, κάνοντας λόγο για βέβαιη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με μοναδική εκκρεμότητα την προσπάθεια που καταβάλουν οι Ισπανοί προκειμένου να έχουν στη διάθεσή τους τον Μάρτινς στους αγώνες κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, που θα γίνουν στις 7 και 14 Μαρτίου.

Να σημειώσουμε πως ο Μάρτινς ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης της Λεβάντε σε βάρος του Ολυμπιακού, ενώ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αν δεν μεταναστεύσει για τις ΗΠΑ, θα βρει μπροστά του την ομάδα που λίγο έλειψε να τον… συνταξιοδοτήσει πρόωρα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: