Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τελειώνει με τις παλιές υποθέσεις!

Σε συμφωνία με έντεκα παίκτες, στους οποίους οφείλονται χρήματα ήρθε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η αποπληρωμή τους.

Τελειώνει με τις παλιές υποθέσεις
Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, προκειμένου να δώσει τα χέρια με τους παίκτες στους οποίους η ΠΑΕ χρωστάει χρήματα από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου, μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, ήρθε σε συμφωνία με τους Κατσικογιάννη, Κιάσσο, Αγρίτη, Ψωμά, Μπερτίν, Σφακιανάκη, Μπουλούτ, Μπαρτζώκα, Ρούσεφ, Κασμερίδη και Πίτσο σχετικά με την δοσοποίηση των παλαιότερων οφειλών του ΟΦΗ απέναντί τους.

Μάλιστα, ο Πουλινάκης είχε προφορική συμφωνία και με τους Ουκάρ, Παπουλή, Καμπάνταη, Βεζυρίδη και Ξενοδόχοφ, η οποία θα επισημοποιηθεί την Τετάρτη. Ωστόσο, το επόμενο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα έχει επαφές και με άλλους παίκτες.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως ο αριθμός των δόσεων και το ύψος των χρημάτων διαφέρουν, αφού η οφειλή σε κάθε παίκτη είναι διαφορετική.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: