Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Την Τσέλσι την… έχουμε, τη Μάντσεστερ Σίτι όχι»

Τις προβλέψεις του σχετικά με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως η Άρσεναλ έχει πολλές πιθανότητες να είναι μία από αυτές.

«Την Τσέλσι την… έχουμε, τη Μάντσεστερ Σίτι όχι»
Η πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ μοιάζει να έχει κριθεί πρόωρα, αφού η απόσταση που χωρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη συμπολίτισσά της, Σίτι, είναι δύσκολο να καλυφθεί. Η μάχη, όμως, των ομάδων που διεκδικούν μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι ακόμα ανοιχτή, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

«Η πρώτη θέση φαίνεται εξασφαλισμένη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ίδιο θεωρώ πως είναι και η δεύτερη, αφού η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ μπροστά και δύσκολα κάποια ομάδα θα καλύψει τη διαφορά. Συνεπώς απομένουν δύο θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτές τις δύο θέσεις διεκδικούν αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Άρσεναλ», ήταν η εκτίμηση του Γάλλου τεχνικού.

Θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο Βενγκέρ δεν δίστασε να ονομάσει τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τις δύο εναπομείνασες θέσεις. «Στην παρούσα φάση η Τότεναμ, η Τσέλσι και εμείς βρισκόμαστε κοντά, αφού οι βαθμοί που μας χωρίζουν από τους Λονδρέζους καλύπτονται. Ειδικά την Τσέλσι μπορούμε να την προσπεράσουμε σύντομα. Αλλά υπάρχει πιθανότητα να μπουν στη μάχη και άλλες ομάδες. Η Έβερτον και η Λίβερπουλ μπορεί να είναι μακριά τώρα, αλλά έχουν τη δυνατότητα να πλησιάσουν. Η μάχη για μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί, κατά τη γνώμη μου, την τελευταία αγωνιστική», προέβλεψε ο Αρσέν Βενγκέρ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: