Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Τα παιδιά χρειάζονται στήριξη τώρα»!

Προβληματισμένος, παρά την τρίτη διαδοχική του Ηρακλή, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του Καυτανζογλείου, ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου, που ζήτησε στήριξη προς τους ποδοσφαιριστές. Ο κόουτς των "κυανολέυκων" τόνισε:

«Παρόλο που περιμένατε να μας δείτε ευχαριστημένους για την νίκη είμαστε πάρα πολύ προβληματισμένοι και ο λόγος είναι ότι η ομάδα φαίνεται ότι και αγωνιστικά, αλλά και οργανωτικά έχει προβλήματα. Πρέπει να λυθούν γρήγορα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε θέσεις και κάναμε νίκες να μην το πάρουμε πάνω μας. Τα προβλήματα παραμένουν. Να αναφέρω ένα παράδειγμα. Εχει 15-20 μέρες που πέρασαν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και το γήπεδο σήμερα ήταν χειρότερο από τότε. Δεν είναι δυνατόν να είσαι Ηρακλής και να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει κάτι να γίνει. Σας τα λέω τώρα που είμαστε καλά και ψηλά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο αρνητισμός στην ομάδα.

Υπερβολικός αρνητισμός. Θα υπάρχει και κούραση, θα υπάρξει και λάθος, όλοι τους πυροβολούν τους παίκτες, εμείς, εσείς ο κόσμος. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα τώρα τα παιδιά θέλουν την βοήθεια. Αν είμαι εγώ το πρόβλημα φεύγω σήμερα. Το είπα για να προχωρήσει η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και ενότητα. Θέλουμε ηρεμία. Και γκολ θα χάσουμε και λάθος πάσα θα κάνουμε. Σε οκτώ μέρες θα δώσουμε τρία παιχνίδια και πήγαμε στην Αθήνα με το λεωφορείο. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι, κάποιοι ήταν σε κακή μέρα. Δεν είναι αποκλειστικά θέμα γηπέδου. Ξέρουμε ποια είναι η ευθύνη μας και θα το συζητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: