Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι ο Ματζάρι!

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Βάλτερ Ματζάρι, αν και ο αγώνας της Νάπολι με την Ουντινέζε έληξε ισόπαλος 0-0. Σύμφωνα με τον προπονητή των «παρτενοπέι» η ομάδα του άξιζε να νικήσει.

Διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι ο Ματζάρι
Η αγωνιστική κρίση της Νάπολι συνεχίστηκε και στο εκτός έδρας ματς με την Ουντινέζε, όπου η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι για έναν ακόμα αγώνα έμεινε μακριά από το γκολ και τη νίκη. Αυτό είχε ως συνέπεια την αύξηση της διαφοράς που τη χωρίζει από την πρώτη Γιουβέντους στους 6 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως, ακόμα και με νίκη στο μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής, οι «παρτενοπέι» δεν θα καταφέρουν να προσπεράσουν την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Ο προπονητής της Νάπολι, ωστόσο, δεν έδειξε απογοητευμένος μετά το τέλος του ματς. «Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλω, είμαι οργισμένος. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αφού η ομάδα μου έπαιξε εξαιρετικά και δικαιούταν τη νίκη. Αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ. Έδωσα τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες μου, αφού έκαναν ό,τι μπορούσαν», είπε αρχικά ο Ματζάρι.

Αναλύοντας το ματς, ο προπονητής των «παρτενοπέι» άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας. «Καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό σε μια έδρα όπου οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται. Αν, μάλιστα, μας είχαν δοθεί τα δύο πέναλτι που έγιναν, θα είχαμε φύγει με μια μεγάλη νίκη. Είναι κρίμα, πάντως, γιατί τον τελευταίο καιρό όλα πηγαίνουν στραβά. Μακάρι σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε περισσότερα από αυτά που θα αξίζουμε, γιατί τώρα παίρνουμε πολύ λιγότερα», είπε με παράπονο ο προπονητής της Νάπολι.

Ακολουθεί η μεγάλη μάχη με τη «Γιούβε», η οποία ενδέχεται να κρίνει πολλά. «Οι αγώνες που απομένουν είναι πολλοί και με τους 3 βαθμούς που δίνει η νίκη, όλα γίνονται. Μπορούμε να τερματίσουμε μπροστά από όλους, όπως και να μας περάσουν κάποιοι. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Με τη Γιουβέντους πάμε για τη νίκη, ώστε να μειώσουμε τη διαφορά μας και να περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημά τους. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και αναμένω μεγάλες ανατροπές», κατέληξε ο Βάλτερ Ματζάρι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: