Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Άδικες οι αποδοκιμασίες προς τον Ζλάταν»

Με πάθος υπερασπίστηκε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο Λεονάρντο, μετά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στα τελευταία παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Άδικες οι αποδοκιμασίες προς τον Ζλάταν»
Ο χαρακτήρας του μπορεί να προκαλέσει αντιπάθειες, ειδικά ανάμεσα στις τάξεις των αντιπάλων. Η αξία του, όμως, δεν αμφισβητείται εύκολα, καθώς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει αποδείξει στη διάρκεια της καριέρας του πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Τα αμέτρητα πρωταθλήματα, αλλά και κάποια απίστευτα γκολ που έχει πετύχει, συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στα τελευταία παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, πληθαίνουν αυτοί οι οποίοι αποδοκιμάζουν τον Σουηδό. Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι πως οι αποδοκιμασίες αυτές προέρχονται από οπαδούς των Παριζιάνων.

Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, μίλησε για το θέμα αυτό και υπερασπίστηκε τον παίκτη του. «Ο Ζλάταν έχει πετύχει 22 γκολ και έχει δώσει 4 τελικές πάσες. Τα περισσότερα από αυτά ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη των αγώνων και έδωσαν βαθμούς στην ομάδα μας. Είναι, συνεπώς, άδικο να αποδοκιμάζεται ένας παίκτης που μέσα σε λίγους μήνες έχει προσφέρει τόσα πολλά στο σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος παράγοντας.

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, πάντως, δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σουηδού στα τελευταία ματς. «Αυτό δεν δικαιολογεί να σφυρίζουν και να γιουχάρουν έναν παίκτη σαν τον Ιμπραΐμοβιτς. Δεν μπορούν να κρίνουν μια ολόκληρη σεζόν από λίγα παιχνίδια, όσο χαμηλή απόδοση και να έχει ένας ποδοσφαιριστής. Εξάλλου θα ήταν παράλογο να περιμένουμε από έναν παίκτη να παίζει το ίδιο καλά και στους 10 μήνες που διαρκεί μια χρονιά», τόνισε ο Λεονάρντο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: