Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ένταση και… παραίτηση!

Άνω κάτω η ΑΕΚ! Ένταση μεταξύ Λίνεν και παικτών στην προπόνηση, αντάλλαξαν κουβέντες Μητρόπουλος και Κολιάδης με τον τελευταίο να παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

Ένταση και… παραίτηση

Στη σημερινή προπόνηση υπήρξε ένταση με αφορμή τη δημόσια κριτική που άσκησε ο Έβαλντ Λίνεν στους Μπουγαΐδη και Κατίδη, με τους παίκτες να αντιδρούν και τους τόνους να ανεβαίνουν.

Ο Γερμανός προπονητής ισχυρίστηκε ενώπιον όλης της ομάδας πως δεν είπε ακριβώς όσα του αποδόθηκαν για τους δύο ποδοσφαιριστές κι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του που εκείνοι απευθύνθηκαν στον μάνατζέρ τους, Θεόφιλο Καρασαββίδη, για να ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση.

«Δεν έκανα δηλώσεις. Έκανα μια συζήτηση και αυτά που είπα σε αυτή τη συζήτηση παρουσιάστηκαν διαφορετικά. Εγώ έχω συνηθίσει αλλιώς. Στη Γερμανία, με τους ανθρώπους που μιλάω, καταλαβαίνουν ακριβώς τι λέω και μεταφέρουν αυτά που λέω. Και αυτά που λέω είναι πάντα αυτά που λέω και εδώ, σε εσάς. Δεν ξέρω γιατί δημιουργείται ξανά θέμα πριν από ένα παιχνίδι. Μετά από έξι αγώνες κάναμε μια ήττα και έχει γίνει χαμός. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια», τόνισε ο Λίνεν.

Υπήρξε έντονη αντίδραση από πλευράς παικτών. Ο Κατίδης είπε: «Μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό που έγινε. Και γενικά πάντα με κάποιο τρόπο ανακατεύεται το όνομά μου. Όμως, γενικά, με τις δημόσιες τοποθετήσεις σας σε άλλες περιπτώσεις έχετε καλύψει ποδοσφαιριστές και σε άλλες κάνατε κάποια κριτική που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλους παίκτες. Με αυτόν τρόπο δημιουργείται πρόβλημα. Εσείς είστε ο προπονητής και ξέρετε ότι το σωστό είναι να προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα».

Ο Μπουγαΐδης με τη σειρά του ανέφερε: «Για ακόμη μια φορά δημιουργήθηκε ένα θέμα με εμένα. Υπήρξε και στο παρελθόν μια περίπτωση που είχε δημιουργηθεί πάλι κάτι ανάλογο, γενικά έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα για εμένα, αρνητικά πράγματα, ενώ όταν έκανα κάποια καλά παιχνίδια, δεν έγινε κάποια αναφορά σε εμένα».

Η κουβέντα ξέφυγε και ανάμεσα σε όλα ο Μιχάλης Παυλής εξέφρασε παράπονα για τη μη χρησιμοποίησή του παρότι είχε βοηθήσει ερχόμενος από τον πάγκο στις τελευταίες συμμετοχές του. Το λόγο πήραν Κωνσταντόπουλος και Πετρόπουλος, που ζήτησαν να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα και να προχωρήσει η ομάδα συγκεντρωμένη στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα έγινε κι ένας διάλογος ανάμεσα στον Παύλο Μητρόπουλο και τον Αλέξανδρο Κολιάδη, αν και αμφότεροι διαβεβαιώνουν ότι έχουν καλές σχέσεις και δεν υπάρχει ζήτημα ανάμεσά τους.

Ο τελευταίος παραιτήθηκε από τη θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος επικαλούμενους προσωπικούς λόγους, που όμως ασφαλώς σχετίζονται με την αναταραχή στα αποδυτήρια της ομάδας. Από πλευράς διοίκησης γίνεται προσπάθεια για να μεταπειστεί, καθώς θεωρείται απαραίτητος για να κρατηθούν οι λεπτές (όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί ισορροπίες) στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Όλα αυτά κι ενώ απομένουν μόλις τέσσερις μέρες για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: