Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ρόουρα: «Ήταν πολύ αποτελεσματικοί»

Στο γεγονός ότι η Ρεάλ κατάφερε να πετύχει τέρματα σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού, απέδωσε ουσιαστικά την ήττα και το 3-1 ο βοηθός του Βιλανόβα στην Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Ρόουρα.

Ρόουρα: «Ήταν πολύ αποτελεσματικοί»
Η Μπαρτσελόνα κατά διαστήματα έπιασε καλή απόδοση αλλά η Ρεάλ την «χτύπησε» με γκολ σε αυτά ακριβώς τα σημεία του αγώνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις του Ζόρντι Ρόουρα.

Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, δήλωσε μετά την ήττα των «μπλαουγκράνα»: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν σε μία αντεπίθεσή τους. Το πέναλτι ήταν καθαρό. Το δεύτερο τέρμα τους ήρθε και αυτό σε ένα διάστημα όπου ήμασταν καλοί. Ήταν πολύ αποτελεσματικοί. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ένα σημαντικός τίτλος για μας. Και φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίλαν όπου θα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά απ' ότι σήμερα».

Ο Ρόουρα αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν παρά το αποτέλεσμα, λέγοντας: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους φιλάθλους μας, ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση για αυτούς αλλά αντέδρασαν με εκπληκτικό τρόπο».

Τέλος, ερωτηθείς για τις… αρμοδιότητες που έχει όσο λείπει ο Βιλανόβα, απάντησε: «Όλες οι αποφάσεις παίρνονται μαζί με τον Τίτο, δεν χρειάζομαι περισσότερη αυτονομία, είμαι ο βοηθός».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: