Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πρόταση ανανέωσης στον Μπεν Αρφά!

Έτοιμη να διαπραγματευτεί με τον Χατέμ Μπεν Αρφά την επέκταση του συμβολαίου του φέρεται να είναι η διοίκηση της Νιούκαστλ, μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του Γάλλου.

Πρόταση ανανέωσης στον Μπεν Αρφά
Αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ, αρχικά, με τη μορφή δανεισμού, αλλά γρήγορα έπεισε τους ανθρώπους της Νιούκαστλ για την αξία του, «υποχρεώνοντάς» τους να συμφωνήσουν με την ομάδα της Μασσαλίας για την αγορά του, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2011. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Χατέμ Μπεν Αρφά είχε διάρκεια τεσσεράμισι ετών και λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ωστόσο, έχουν οδηγήσει τη διοίκηση της Νιούκαστλ στην απόφαση να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους πέρα από το 2015.

Είναι προφανές πως οι «Ανθρακωρύχοι» έχουν θορυβηθεί από τις φήμες που θέλουν αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες η Λίβερπουλ, να επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μπεν Αρφά και η ενδεχόμενη επέκταση του συμβολαίου του παίκτη θα σημάνει, αυτομάτως, πως αυτός δεν πρόκειται να… μετακομίσει δίχως να μπει στα ταμεία του συλλόγου ένα σημαντικό ποσό.

Αναμένονται οι αντιδράσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αφού ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Χατέμ Μπεν Αρφά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: