Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ταραλίδης: «Ηρακλής και Δόξα θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαριστής της Δόξας Δράμας, Γιάννης Ταραλίδης, ο οποίος μίλησε για τη νίκη με τον Πανσερραϊκό, αλλά και τον Ηρακλή.

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανσερραϊκό είπε: «Το γκολ ήταν στο τελευταίο πεντάλεπτο και ουσιαστικά όλη η ομάδα το έβαλε. Κάνουμε προπόνηση σε κάποια χωριά τριγύρω, λόγω της βροχής».

Για την πορεία της Δόξας Δράμας στη φετινή Football League:«Εμείς δεν έχουμε βάλει στόχο την άνοδο, απλά να είμαστε καλοί σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε η μοναδική ομάδα πιστεύω πως έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους και ανεβαίνουμε στην βαθμολογία. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Έχουμε κρατήσει για δέκατο σερί παιχνίδι το αήττητο, ήταν μεγάλη νίκη αυτή κόντρα στον Πανσερραϊκό. Να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα για να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε ενδεχόμενες γκέλες των άλλων».

Για τον Ηρακλή και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, τόνισε: «Ο Ηρακλής προσπαθεί κι αυτός να ανέβει. Αυτός όπως και εμείς θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία, είναι κρίμα να είναι στη Football League. Θα είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, θα μπορούσε να πάρει και την απευθείας άνοδο. Είναι όλα πολύ ρευστά στο πρωτάθλημα Εμείς από την άλλη, ίσως ήταν δύσκολα για εμάς αν ήμασταν στην πρώτη κατηγορία, να μην τα καταφέρναμε γιατί είμαστε μία πολύ νεανική ομάδα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: