Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Και η Λιλ στο «παιχνίδι» για Σκόνδρα!

Ο… χορός της απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα έχει ανοίξει για τα καλά. Και η γαλλική Λιλ έχει βάλει στην λίστα της τον νεαρό άσο και όλα δείχνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα «θερμό».

Και η Λιλ στο «παιχνίδι» για Σκόνδρα
Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι ένα από τα hot ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο αρχηγός του Ατρόμητου έχει «προσελκύσει» πολλά βλέμματα από ομάδες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Το όνομά του έχει γραφτεί αρκετές φορές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ ομάδες από Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία και τώρα Γαλλία έχουν ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσουν. Τελευταία που προστέθηκε στην… ουρά για την αγορά του, είναι η Λιλ, η οποία, ειδικά μετά την πώληση του Ματιέ Ντεμπισί στην Νιούκαστλ, βρίσκεται σε ανατήζηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.mercato365.com άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» της Γαλλίας βρέθηκε στο Περιστέρι και είδε την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον παίκτη. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται… μάλλον δεδομένο πως θα φτάσουν στα γραφεία των «κυανόλευκων» προτάσεις για την πώληση του νεαρού αρχηγού της ομάδας τω Δυτικών Προαστίων.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: