Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Υποχρεωμένοι να παλέψουμε ως το τέλος»

Στην απόδοση των παικτών του και όχι στο αποτέλεσμα έμεινε ο προπονητής της Πεσκάρα, Κριστιάνο Μπεργκόντι, μιλώντας μετά την ήττα με 2-0 από τη Λάτσιο.

«Υποχρεωμένοι να παλέψουμε ως το τέλος»
Βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και για τους περισσότερους είναι το πρώτο φαβορί για να αποχαιρετήσει τη Serie A. Είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει βαθμούς σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, ανεξάρτητα από τον αντίπαλό της. Η Πεσκάρα, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο Ολίμπικο κόντρα στη Λάτσιο και περιορίστηκε σε μια τιμητική ήττα με 2-0, αν και ο προπονητής της, Κριστιάνο Μπεργκόντι, δεν έδειξε να απογοητεύεται, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

«Δεν νομίζω πως η Πεσκάρα έκανε ένα κακό παιχνίδι. Το αντίθετο θα έλεγα. Παίξαμε αρκετά καλά, ειδικά μέχρι το πρώτο γκολ της Λάτσιο. Είδα την ομάδα μου να προσπαθεί να βγει στην επίθεση, να ελέγχει το κέντρο και να μην δίνει πολλές ευκαιρίες στους αντίπαλους επιθετικούς. Δυστυχώς δεν είμαστε αποτελεσματικοί αυτόν τον καιρό και αυτό μας κοστίζει. Μετά το γκολ της Λάτσιο φάνηκε πως η ομάδα μου κατέρρευσε, αφού έπεσε η ψυχολογία μας. Πάντως, έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Αυτό πρέπει να κρατήσω σήμερα», τόνισε ο Μπεργκόντι.

Η μάχη της παραμονής στη Serie A αναμένεται σκληρή. «Στα παιχνίδια που απομένουν όλα μπορούν να συμβούν. Η Πεσκάρα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια και να μην τα παρατήσει. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και τον κόσμο μας να παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Με απόδοση σαν αυτή κόντρα στη Λάτσιο, πιστεύω πως έχουμε ελπίδες να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία», είπε ο Κριστιάνο Μπεργκόντι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: