Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ανυπομονεί για το 100% ο Βίντιτς!

Πεπεισμένος ότι σύντομα θα καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες δύο σεζόν εμφανίστηκε ο Νεμάνια Βίντιτς.

Ανυπομονεί για το 100% ο Βίντιτς
Ο Σέρβος αμυντικός έχει αγωνιστεί ως βασικός σε 14 μόνο αναμετρήσεις από το Δεκέμβριο του 2011, όταν υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Βασιλεία για το Champions League.

Ο Βίντιτς πέρασε εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου το Σεπτέμβριο του 2012 και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης και θέλοντας να προστατεύσει τον ποδοσφαιριστή, επέλεξε να τον βάλει σιγά σιγά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

«Παιχνίδι με το παιχνίδι νιώθω καλύτερα και αυτό είναι καλό σημάδι. Όταν θα έχω συμπληρώσει τρεις μήνες χωρίς τραυματισμό τότε θα μπορώ να ξέρω σίγουρα ότι έχω αναρρώσει. Δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά η φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Πρέπει λοιπόν να ελέγχουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γόνατο για το επόμενο χρονικό διάστημα λίγων μηνών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: