Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Με «ροπαλιές» για άνοδο! (video)

Στην τέταρτη θέση της Football League -έστω και σε ισοβαθμία- ανέβηκε ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής στο Καυτανζόγλειο και ξαναμπήκε σε τροχιά ανόδου!

Με «ροπαλιές» για άνοδο! (video)
Τις τρεις σερί νίκες έφτασε ο Ηρακλής που δείχνει πως «ξυπνά» εκ νέου για να προλάβει το «τρένο» της ανόδου. Ο «Γηραιός» επικράτησε σχετικά εύκολα 2-0 της Παναχαϊκής μέσα στο Καυτανζόγλειο, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της Football League και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι ηττημένοι παραμένουν πολύ χαμηλά και ο κίνδυνος παραμένει.

Στο πρώτο μέρος, οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί σε κανένα σημείο, με τους Πατρινούς να αμύνονται σωστά και να κλείνουν τους χώρους.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους, καθώς στο 54’ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή σταμάτησε το σουτ του Ν’ Τζιοντό. Και αφού η Παναχαϊκή, έχασε την σπουδαία ευκαιρία, ήρθε η… τιμωρία από τον Ηρακλή. Στο 63’, μετά από φάση διαρκείας, ο Ισαάκ επωφελήθηκε την άδρανεια στην άμυνα των «κοκκινόμαυρων» και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Βαγγελόπουλος στο 78’ με ωραίο ψαλιδάκι, που ουσιαστικά «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του, καθώς δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Λόπεθ, Φερνάντεζ (57’ Τούνι), Γ. Παληγεώργος, Ουκάρ (45’ Ισαάκ), Τάι, Σουλίδης, Στεφανίδης

Παναχαϊκή: Πίτκας, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Κοκκίνης, Βάντερσον, Σπίνουλας, Ν’ Τζιοντό (56’ Περέιρα), Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (68’ Γκούρτσας), Άντονι (67’ Κοιλιάρας)

Δείτε τα γκολ του αγώνα:







πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: