Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Άνοιξε η… όρεξη της Μίλαν!

Το… σύνθημα της επίθεσης για την κατάληψη της 2ης θέσης έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά την ισοπαλία της Νάπολι στο γήπεδο της Ουντινέζε.

Άνοιξε η… όρεξη της Μίλαν
Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Μετά από 8 αγώνες είχε συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μια ομάδα σαν τη Μίλαν, όμως, αργά ή γρήγορα θα έβρισκε τον καλό της εαυτό και θα σκαρφάλωνε στη βαθμολογία, πλησιάζοντας τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δείχνει πως ελπίζει σε ακόμα καλύτερο πλασάρισμα, και έστειλε σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος του Καμπιονάτο. «Στόχος μας είναι η κατάληψη της 2ης θέσης, η οποία θα μας οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν λίγο καιρό φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Σήμερα, όμως, μετά την ισοπαλία της Νάπολι, οι βαθμοί που μας χωρίζουν από την ομάδα του Ματζάρι είναι 7. Μια διαφορά σχετικά μεγάλη, αλλά που καλύπτεται αν η Μίλαν κάνει ένα καλό σερί», τόνισε ο Αλέγκρι.

Αυτό που δίνει μεγαλύτερες ελπίδες στους ανθρώπους της Μίλαν είναι το πρόγραμμα του Καμπιονάτο. «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από αυτά, αλλά και από τη συμπεριφορά της ομάδας μου με τις λεγόμενες μικρές ομάδες, θα κριθεί αν η Μίλαν καταφέρει να προλάβει τη Νάπολι. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε τους ανταγωνιστές μας, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Θέλουμε και προλαβαίνουμε να τερματίσουμε δεύτεροι. Θα είναι σημαντικό για τον προγραμματισμό της ερχόμενης περιόδου», σημείωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: