Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Άγιος» μέχρι το 2017 ο Σνέιντερλιν!

Τη φανέλα της Σαουθάμπτον θα φοράει μέχρι το 2017 ο Μόργκαν Σνέιντερλιν, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου.

«Άγιος» μέχρι το 2017 ο Σνέιντερλιν
«Λίρα εκατό» έχει αποδειχθεί για τη Σαουθάμπτον ο Μόργκαν Σνέιντερλιν και η διοίκηση αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Γάλλο αμυντικό μέσο με νέο πολυετές συμβόλαιο που θα λήγει το καλοκαίρι του 2017. Ο 23χρονος μέσος βρίσκεται στο «Σεντ Μέρις» από το 2008 και ήδη μετράει 185 συμμετοχές με τους «Άγιους», συμπεριλαμβανομένων και αυτών με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Τη φετινή σεζόν έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι από τα 27 που έχει δώσει η ομάδα του στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έχει πετύχει και τέσσερα γκολ, ένα περισσότερο από όλα όσα είχε βάλει τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

«Είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες, κάτι που ισχύει και για μένα. Δεν θα είχα υπογράψει νέο συμβόλαιο αν δεν έβλεπα ότι υπάρχει προοπτική. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο 23χρονος αμυντικός μέσος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: