Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Οι νέοι θέλουν, οι παλιοί;

Οι νυν παίκτες του Παναθηναϊκού θα υπογράψουν όλοι τον διακανονισμό της ΠΑΕ για να πάρει η ομάδα άδεια από την UEFA, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με κάποιους «παλιούς» που περιμένουν χρήματα…

Οι νέοι θέλουν, οι παλιοί;
Οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με ποδοσφαιριστές που τους οφείλονται χρήματα ούτως ώστε να υπογράψουν τους διακανονισμούς, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξηγεί την οικονομική κατάσταση του συλλόγου λέγοντας πως εάν η ομάδα βγει Ευρώπη, θα έρθουν τα λεφτά που όλοι περιμένουν. Και για να γίνει αυτό, πρέπει ο Παναθηναϊκός να «περάσει» από τον έλεγχο της UEFA που τον Μάρτη θα στείλει το κλιμάκιο του Financial Fair Play και τον Μάη θα πάρει τις αποφάσεις.

Οι παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, φαίνεται, πως δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να υπογράψουν τους διακανονισμούς, δείγμα, του πόσο θέλουν να αποδείξουν σε όλους πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δεν μπορεί χωρίς Ευρώπη. Ήδη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπέγραψαν ένα χαρτί και την επόμενη εβδομάδα θα κληθούν να βάλουν υπογραφές και στους διακανονισμούς.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και με τους παλιούς παίκτες της ομάδας. Ο Ιωαννίδης που πλέον παίζει στον ΟΦΗ έχει στείλει εξώδικο για 25.000€ που του οφείλονται και ενδεχομένως να υπάρξουν κι άλλοι στην συνέχεια. Κι αυτό, μπορεί να δημιουργήσει θέμα στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που πάει να πάρει μπροστά αναφορικά με την φόρμα του και την μάχη για τα play off.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: