Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Δεν κοιμήθηκε από τη χαρά του!

Σε πελάγη ευτυχίας συνεχίζει να πλέει ο σκόρερ της Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου, Εζεκιέλ Σκελότο, όπως αποκάλυψε στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι των «νερατζούρι».

Δεν κοιμήθηκε από τη χαρά του
Αποκτήθηκε από την Αταλάντα τον περασμένο Ιανουάριο και έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίντερ στο παιχνίδι κόντρα στη Σιένα. Ο Εζεκιέλ Σκελότο, παίζοντας άσχημα στο πρώτο παιχνίδι με τη νέα του ομάδα, δέχτηκε σκληρή κριτική, η οποία έδειξε να του κάνει καλό, αν κρίνουμε από την απόδοσή του στο «Ντέρμπι Ντέλα Μαντονίνα», όπου χρίστηκε σκόρερ της ομάδας του, επιτρέποντάς της να ισοφαρίσει σε 1-1 ένα σημαντικό ματς.

Αν και έχουν περάσει περισσότερες από 36 ώρες από το ντέρμπι, ο μεγάλος πρωταγωνιστής δείχνει να μην έχει ξεπεράσει τη συναισθηματική φόρτιση. «Το να πατήσω το πόδι μου στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο σε ένα ντέρμπι ήταν, ήδη, πολύ σημαντικό. Το να σκοράρω, όμως, έκανε τη βραδιά αυτή μοναδική, αξέχαστη. Αυτά που ένιωσα όταν πέτυχα το γκολ δεν περιγράφονται. Από τη χαρά μου δεν κατάφερα να κλείσω μάτι όλη τη νύχτα», αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της Αταλάντα.

Η πρώτη του εμφάνιση, πάντως, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. «Είχα καιρό να παίξω και ο αγώνας με τη Σιένα έδειξε πως ακόμα δεν ήμουν έτοιμος. Ο προπονητής μου, πάντως, με πιστεύει και το έδειξε αυτό, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στο ντέρμπι. Χρειαζόμουν ένα καλό ματς για να πάρω κουράγιο. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε, όπως ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη στήριξή του. Το ματς με τη Μίλαν δεν θα το ξεχάσω ποτέ», υπογράμμισε ο Εζεκιέλ Σκελότο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: