Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Καραγκούνης: «Να μοιραστούμε τη χαρά με τους οπαδούς μας»

Την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της ομάδας νέων με την Άντερλεχτ ζητά ο Βασίλης Καραγκούνης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Καραγκούνης: «Να μοιραστούμε τη χαρά με τους οπαδούς μας»
Να βρεθούν στις κερκίδες του Καραϊσκάκη για τους βοηθήσουν με την παρουσία τους στο αυριανό παιχνίδι με την Άντερλεχτ για τη φάση των 16 των Next Gen Series ζητά ο Βασίλης Καραγκούνης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Άντερλεχτ είναι πολύ καλή ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θεωρώ πως αν κάνουμε αυτό ακριβώς, αν προσέξουμε, δηλαδή και μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, μπορούμε να επιτύχουμε τον στόχο μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Καραγκούνη και συνέχισε:

«Θα χρειαστούμε και πάλι τους φίλους του Ολυμπιακού δίπλα μας. Αγωνιζόμαστε όλοι για τον ίδιο σκοπό. Για το καλό του Ολυμπιακού. Ευχή όλων των παιδιών που παίζουμε στην ομάδα Νέων είναι να κάνουμε ένα καλό ματς, να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Και θέλουμε τον κόσμο εκεί, δίπλα μας, ώστε να μην κρατήσουμε τη χαρά για εμάς, αλλά να τη μοιραστούμε μαζί τους. Θα είναι πολύ όμορφο το να καταφέρουμε να περάσουμε και το γήπεδο να έχει αρκετό κόσμο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: