Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κάριου: «Δεν περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο»!

Ίντερ και Τζον Κάριου έχουν συμφωνήσει σε όλα για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο ο Νοργηγός επιθετικός δείχνει πως δεν έχει πιστέψει ακόμη την μεταγραφή του στον ιταλικό σύλλογο!

Κάριου: «Δεν περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο»!
Κι όμως στα 33 του, ο Τζον Κάριου παίρνει μεταγραφή στην Ίντερ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Ντιέγκο Μιλίτο!

Οι δύο πλευρές τα ‘χουν βρει σε όλα, ο παίκτης είναι ήδη στο Μιλάνο για να «πέσουν» οι υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι, όμως ο ίδιος ακόμη… προσπαθεί να το πιστέψει!

«Είμαι πανέτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Είμαι σε καλή κατάσταση, καθώς προπονούμαι σε φουλ ρυθμούς εδώ και δύο εβδομάδες. Από το καλοκαίρι που έφυγα από την Γουέστ Χαμ, έχω ταξιδέψει αρκετά, όμως αυτά είναι ήδη στο παρελθόν και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για το καλό της Ίντερ. Δεν περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για το ενδιαφέρον της ομάδας, είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που μπορούν να συμβούν στην ζωή», τόνισε σχετικά στα ιταλικά Μέσα ο Τζον Κάριου κι ενώ απομένουν ώρες για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από τους «νερατζούρι».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: