Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Πασχαλάκης: «Ένιωσα να απειλούμαι από Μακ και Κλάους»

Στο επεισόδιο με τους Μακ και Αθανασιάδη αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Αν και πονούσα, αισθάνθηκα να απειλούμαι», τόνισε ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού.

Πασχαλάκης: «Ένιωσα να απειλούμαι από Μακ και Κλάους»
Χαρούμενος για την εικόνα που έβγαλε ο Πανθρακικός στο χθεσινό ισόπαλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα παρουσιάστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση από το ροτέισον πως δεν θα έχει συνοχή», τόνισε ο τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας και πρόσθεσε: «Προσπαθεί να μας περάσει την ιταλική κουλτούρα. Δουλεύουμε αρκετά στην τακτική πλέον».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

Για τη φετινή πορεία: «Λόγω των άσχημων παιχνιδιών που έχουμε κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος, έχουμε δώσει το δικαίωμα να αμφισβητείται η δουλειά μας. Με τον νέο προπονητή και τη δουλειά μας προσπαθούμε να αντιστρέψουμε την εικόνα αυτή. Ορισμένες φορές όταν πιστεύεις ότι έχεις εύκολα ματς και θα πάρεις βαθμούς, δεν ήρθε αυτό που περιμέναμε. Χρειαζόμασταν βαθμούς και παίξαμε με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους, και τώρα η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς. Και πέρσι το ίδιο είχε συμβεί και κανείς δεν περίμενε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα αυτή παλεύει και μπορεί να κάμνει το come back για να επανέλθει ψηλά στη βαθμολογία. Τον τελευταίο καιρό έχει έρθει ένας προπονητής που δουλεύει πολύ στην τακτική και πιστεύω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου: «Έχει αποκτήσει μία κουλτούρα, την ιταλική, που ήταν τόσα χρόνια στην Ιταλία. Προσπαθεί να μας περάσει αυτή την κουλτούρα. Θεωρώ ότι η Ιταλία έχει μεγάλη γκάμα, ειδικά στην τακτική, και προσπαθεί να μας το περάσει και σε εμάς. Δουλεύουμε στο βίντεο και στην προπόνηση, ώστε να βελτιωθούμε ατομικά και φυσικά ομαδικά».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι τους κλείσαμε. Παίξαμε σωστά και έξυπνα. Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε να είναι σε καλή ημέρα και εμείς εκμεταλλευτήκαμε την καλή μας εικόνα. Παίξαμε πολύ καλά και έξυπνα».

Για την εικόνα που σχημάτισε για τους Θεσσαλονικείς: «Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση από το ροτέισον πως δεν θα έχει συνοχή, κάτι που είναι καθαρά θέμα προπονητή, και ορισμένοι παίκτες δεν έχουμε πατήματα και δεν έχουν συνεργαστεί μεταξύ τους στο ίδιο σύστημα στο 4-4-2. Το καταφέραμε, αν και δεχθήκαμε γρήγορα γκολ, πιέζαμε, τους κλείναμε και δεν τους αφήναμε περιθώρια να αντιδράσουν».

Για το επεισόδιο με τον Μακ και τον Αθανασιάδη: «Ήταν μία άτυχη στιγμή. Αυτά δεν είναι ωραία να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να παρουσιάζουμε άλλη εικόνα, δεν είναι ωραία πρόγαμα αυτά. Ένιωσα μία ενόχληση, δεν είναι θέμα θεάτρου και θα έπρεπε να τηρηθεί το fair play. Και στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι δεν έκανα θέατρο. Ήρθε πάνω μου ο Μακ με έσπρωξε και στη συνέχεια με πάτησε, ο Αθανασιάδης μου τράβηξε το αυτί. Δεν ένιωθα τίποτα, αν και πονούσα, αισθάνθηκα να απειλούμαι. Μίλησα με τον Αθανασιάδη είχαμε επικοινωνία, δώσαμε τα χέρια και είπαμε για το περιστατικό, θεωρείται το θέμα λήξαν».

Για το εντυπωσιακό γκολ του Παπαγεωργίου: «Χαμόγελα είχαμε. Ήταν φανταστικό γκολ. Το είδα από πίσω και με εξέπληξε. Από αυτή τη φάση μόνο θετικά μπορείς να κρατήσεις»

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Δεν έχουμε κάποιο θέμα. Σε ολόκληρη την Ευρώπη υπάρχει θέμα, πόσω μάλλον στην Ελλάδα, και το κλίμα στα αποδυτήρια μας είναι πολύ καλό. Τυχαίνει να μιλάω με διάφορους συναδέλφους και νομίζω ότι είμαστε από τις καλές ομάδες στο οικονομικό κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: