Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

«Έκλεισε» Μαυροειδή η ΑΕΚ!!


Σημαντική προσθήκη στη front line της ΑΕΚ. Βλέποντας να μη βρίσκει άκρη με τον Ανοσίκε για τη λύση του συμβολαίου του, υπέγραψε με τον Δημήτρη Μαυροειδή που είχε όρο να αποχωρήσει από την Κηφισιά.

«Έκλεισε» Μαυροειδή η ΑΕΚ!

Έτσι η ΑΕΚ στράφηκε στον Δημήτρη Μαυροειδή κι εκμεταλλευόμενη έναν όρο στο συμβόλαιό του τον έκανε δικό της. Ο 30χρονος σέντερ θα ενισχύσει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που ήταν… μόνος του στη front line, μιας και ο Ανοσίκε έχει αποδειχτεί ανεπαρκής επιθετικά και ο Σαρικόπουλος είναι τραυματίας. Μαυροειδής και Μαυροκεφαλίδης ήταν συμπαίκτες στο Μαρούσι τη σεζόν 2008/09.

Ο Μαυροειδής, που ήταν μέλος της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ του 2011, αγωνίζεται από πέρσι στην Κηφισιά. Φέτος σε 5 ματς έχει 14,2 πόντους, 10,2 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 31,7 λεπτά κατά μέσο στην Α1.

Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε Περιστέρι, Πανιώνιο, Μπιλμπάο και Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε και την Ευρωλίγκα το 2013. Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό το 2013 επέστρεψε πέρσι δυνατός στα παρκέ με την Κηφισιά έχοντας 13,9 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,15 κλεψίματα σε 27:05 ανά αγώνα.

Εφόσον αποδεσμευτεί και ο Ανοσίκε, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να πάρει έναν ακόμη ψηλό, ενώ ήδη αναζητεί πλέι μέικερ για να αντικαταστήσει τον Φιλ Σκραμπ, που λογικά θα δοθεί δανεικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: