Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

«Δεν πάει πουθενά ο Σιμεόνε»

Σε αντίθεση με το ρεπορτάζ της «Daily Mirror» που έκανε λόγο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Ντιέγκο Σιμέονε, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, τόνισε πως οι «ροχιμπλάνκος» σχεδιάζουν το μέλλον του με τον Αργεντινό στον πάγκο.  
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν φαίνεται να έχει το δημοσίευμα της «Daily Mirror» που αποκάλυπτε την πρόθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε να είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι.
Ο ειδικός σε μεταγραφικά ζητήματα και δη, στην Ισπανία, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, φρόντισε μετά από επαφές που είχε με ανθρώπους των «ροχιμπλάνκος» να ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός κόουτς θα παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα.
«Ήμουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα και με διαβεβαίωσαν ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι στο ''Βιθέντε Καλντερόν'' για να μείνει. Το πλάνο λέει ότι θα μείνει για μεγάλο διάστημα και με το νέο συμβόλαιο υπάρχει η εγγύηση ότι θα μείνει για ακόμα κάποια χρόνια. Ο Σιμεόνε δεν έχει προετοιμάσει ακόμα τον εαυτό του για να πάει στην Αγγλία. Στην Ατλέτικο είναι σίγουροι ότι θα μείνει», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του στήλη στο «Sky Sports». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: