Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Μανωλόπουλος: «Δεν κοιτάμε μακριά»

Παρά το καλό ξεκίνημα του Κολοσσού στο πρωτάθλημα, με τελευταία επιτυχία την άνετη νίκη επί του Αρκαδικού, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν παρασύρεται και κρατά μικρό καλάθι.

Μανωλόπουλος: «Δεν κοιτάμε μακριά»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ των Ροδιτών στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:

-Σωτήρη, θεωρείς ότι η απόδοσή σας στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξε καταλυτικό ρόλο; «Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά αλλά οφείλεται κυρίως στην ομαδική δουλειά. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Όλα όμως ξεκίνησαν από την άμυνα. Καταφέραμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μία μεγάλη διαφορά, την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος».

-Εφέτος έχετε βάλει ως στόχο την παραμονή ή την είσοδο στα πλέι οφ; «Δεν κοιτάμε μακριά. Αυτό που θέλουμε, είναι να κάνουμε όσο πιο πολλές νίκες μπορούμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο».

-Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θεωρείς ότι είναι πλασματική η εικόνα του μέχρι τώρα; «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία μεγάλη νίκη και με την προσθήκη του Σχορτσιανίτη, δυνάμωσε αρκετά. Λογικό ήταν να αντιδράσει, είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε σε αυτό το παιχνίδι, να είμαστε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: