Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Κέιν: «Παίζουμε στα ίσα τους μεγάλους»!

Άλλη Τότεναμ, πιο δυνατή και ικανή να κοντράρει τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες της Αγγλίας βλέπει φέτος ο Χάρι Κέιν!  
Ο επιθετικός των Λονδρέζων μίλησε για το ανταγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει φέτος η ομάδα στα «δυνατά» παιχνίδια, ενώ έκανε… προσπέραση όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου!
«Η ισοπαλία ενάντια στην Άρσεναλ έδειξε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσα τις μεγάλες ομάδες. Ίσως να αξίζαμε τη νίκη στο «Emirates» και ενάντια στη Λίβερπουλ, ενώ πήραμε το τρίποντο με 4-1 σε βάρος της Σίτι. Όσον αφορά τα δύο πρώτα ματς που ανέφερα, δεν παίξαμε για την ισοπαλία. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και γενικώς παίξαμε καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι, αφού ακολουθούν άλλα δύο ντέρμπι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Βρισκόμαστε σε εξαιρετική θέση, έχοντας παίξει με πολύ δυνατούς αντιπάλους», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς στράικερ, που συνέχισε:
«Πρέπει να προσέξουμε τελευταία ματς του έτους, διότι συνήθως δεν τα πηγαίνουμε καλά στην περίοδο της πρωτοχρονιάς. Στόχος μας λοιπόν είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους σε αυτό το διάστημα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: