Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Γουίλιαμς: «Όλοι μαζί, ενωμένοι»!

Σύνθημα ανασύνταξης από τον αρχηγό της Σουόνσι, Άσλεϊ Γουίλιαμς, ο οποίος παραδέχτηκε μεν ότι η ομάδα έχει μπει σε δύσκολο σταυροδρόμι, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλοι μαζί θα μπορέσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση.
Ο έμπειρος αμυντικός ρωτήθηκε για την τραγική, φετινή πορεία των Ουαλών (14η θέση) και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, παραδέχτηκε το… πρόβλημα.
«Υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Το μήνυμά μας προς τον κόσμο είναι ότι θα μείνουμε ενωμένοι! Έχω ζήσει δύσκολες στιγμές και αυτή είναι ακόμη μία. Δεν βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε, ούτε παίζουμε όμως θα περιμέναμε. Δεν παίρνουμε πολλές νίκες, ενώ αδυνατούμε να κρατήσουμε απαραβίαστη την εστία μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουαλός σέντερ μπακ και πρόσθεσε:
«Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε από τους εαυτούς μας και να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά συνολικό. Πρέπει να συζητήσουμε όλοι ορισμένα πράγματα, γιατί πάντα δουλεύουμε σκληρά. Δεν χωρά αμφιβολία για αυτό. Πρέπει να βρούμε  τι φταίει».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: