Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Κλοπ: «Ένιωσα ότι είμαι μόνος μου»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε οπαδούς της Λίβερπουλ να αποχωρούν νωρίτερα από το γήπεδο στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Απογοητεύτηκε και τους το είπε!

Κλοπ: «Ένιωσα ότι είμαι μόνος μου»

«Το τέρμα το δεχθήκαμε στο 82ο λεπτό. Είχαμε πολλά λεπτά μέχρι και τη λήξη (οκτώ λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις) αλλά παρόλα αυτά είδα ανθρώπους να αποχωρούν από το γήπεδο. Γύρισα προς τις κερκίδες και τους είδα να φεύγουν. Ναι, εκείνη την στιγμή ένιωσα πραγματικά μόνος μου», τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος συνέχισε φέρνοντας ένα παράδειγμα από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Ντόρτμουντ από τους οπαδούς της ομάδας.

«Όταν περπατάς στη φυσούνα του γηπέδου και βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, νιώθεις ότι τα πάντα εκρήγνυνται. Είναι σαν να γεννιέσαι, η μόνη διαφορά είναι ότι συνήθως στις γεννήσεις δεν υπάρχει τόσο πολλά άτομα», τόνισε ο Κλοπ.

Οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν έτσι... Φαίνεται ότι πίκαραν αρκετούς οπαδούς της ομάδας με τους δημοσιογράφους να ζητούν από ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί για την Λίβερπουλ να ερμηνεύσουν τις δηλώσεις του...

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι εκεί και να βλέπουν την ομάδα μέχρι και το τέλος. Ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι στα παιχνίδια της πετυχαίνονται πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά», ανέφερε ο παλιός άσος των κόκκινων, Φιλ Τόμσον και κατέληξε:

«Νομίζω ότι προσπαθεί να πει στους οπαδούς ότι «ε, είμαστε μαζί, ένα, και εσείς οι οπαδοί μπορείτε να παίξετε τεράστιο ρόλο σε ένα παιχνίδι», και έτσι την επόμενη φορά να μην συμβεί. Ίσως πλέον να το σκεφτούν περισσότερο για να αποχωρήσουν νωρίτερα από ένα παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: