Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Προβλήματα στον Ηρακλή μετά τον Ολυμπιακό!!


Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό οι δύο Αργεντινοί του Ηρακλή, Ρομάνο και Μπαρτολίνι και η τεχνική ηγεσία αποφάσισε σε ποια ματς θα εκτίσουν την ποινή τους.

Προβλήματα στον Ηρακλή μετά τον Ολυμπιακό
Δύο προβλήματα προέκυψαν στον Ηρακλή μετά το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού οι Ντιέγκο Ρομάνο και Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι αντίκρισαν την 4η κίτρινη κάρτα τους στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να χάσουν ένα από τα επόμενα ματς του «Γηραιού».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε ο έμπειρος χαφ της ομάδας να μείνει εκτός από το ματς της 13ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Αρκαδίας ενώ ο κεντρικός αμυντικός δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό μέσα στο «Καυτανζόγλειο».

Εξάλλου, στη σημερινή προπόνηση όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό, συμμετείχαν σε ασκήσεις ειδικής αντοχής σε μικρούς χώρους, ενώ οι βασικοί στο χθεσινό ματς, έκαναν αποκατάσταση.

Εκτός έμειναν οι Τσιλιανίδης και Καρλίτος που έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές τους ομάδες ενώ απόντες ήταν και οι Ρομάνο, Περόνε, Λουκίνας στους οποίους δόθηκε ολιγοήμερη άδεια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: