Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ξανθόπουλος: «Δεν υπόσχεται τίποτα το σερί»

Ο Άρης έχει φτάσει τις επτά σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε πως αυτό δεν υπόσχεται τίποτα ενόψει της δύσκολης και κουραστικής συνέχειας.

Ξανθόπουλος: «Δεν υπόσχεται τίποτα το σερί»
Μόνο στο ψυχολογικό κομμάτι μπορεί να βοηθήσει το νικηφόρο σερί που «τρέχει» ο Άρης στους τελευταίους επτά αγώνες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Επίσης, ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην κούραση τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του λόγω των συνεχών υποχρεώσεων, ενώ μίλησε και για το προσεχές ματς με την Μπάνβιτ για το Eurocup.

«Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό. Προερχόμαστε από ένα νικηφόρο σερί, όμως στο μυαλό μας είναι μόνο ο αγώνας με την Μπάνβιτ. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο όπως φάνηκε και από τον χθεσινό αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, από την οποία ηττήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Ξανθόπουλος στο arisbc.gr και συνέχισε:

«Το σερί των νικών μας βοηθά ψυχολογικά και είναι σημαντικό ότι ήρθε σε μία περίοδο που η ομάδα ακόμα προσθέτει στοιχεία στο παιχνίδι της, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Όμως αυτό το σερί δεν μας υπόσχεται τίποτα για το μέλλον και πρέπει να βλέπουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Είναι διαφορετική η λογική των ελληνικών και των ευρωπαϊκών αγώνων, οπότε πρέπει συνεχώς να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού».

Για τον αγώνα με την Μπάνβιτ και την κατάσταση στον όμιλο του Eurocup: «Βρισκόμαστε σε καλή θέση στον όμιλό μας και όπως έχουν δείξει τα έως τώρα αποτελέσματα, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη και κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία. Πάμε στην Τουρκία να παλέψουμε για το καλύτερο και ρίχνουμε το βάρος στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο εν πολλοίς μας έχει χαρίσει τις τρεις νίκες που μετράμε έως τώρα στο Eurocup. Η Μπάνβιτ έχει ικανότητα στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό για να την κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: