Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

«Πάνοπλος» στην Τουρκία ο Άρης!!


Απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με την Μπάνβιτ είναι ο Άρης, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Τουρκία.

«Πάνοπλος» στην Τουρκία ο Άρης
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάνβιτ. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτσι οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν πλήρεις για την Τουρκία, το βράδυ της Δευτέρας (9/11).

Συγκεκριμένα, απόψε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Τρίτη (10/11) θα πραγματοποιήσει μία μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με πλοίο για την Μπαντίρμα, ενώ το πρωί της Τετάρτης (12/11) και λίγες ώρες πριν το ματς με την Μπάνβιτ οι παίκτες του Άρη θα πραγματοποιήσουν άλλη μία προπόνηση.

Αναλυτικά, την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ και Τζερέλ ΜακΝίλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: